Afspraak maken

BELANGRIJK:

Volgens de maatregelen van de dienst volksgezondheid kunt u voorlopig geen online afspraak meer bij ons boeken, gelieve telefonisch contact te nemen op het nummer 09/3670026. De telefoon zal tot en met 3 april vanaf 7u ’s morgens bemand worden.

Wij splitsen de consultaties uit: acuut zieken met luchtwegklachten die onderzocht moeten worden komen bij Dr Van de Velde Kirsten. De andere patiënten worden onderzocht door Dr Decaluwe, Dr Vilain en Dr Demuynck.

We voorzien gescheiden wachtruimtes, en enkel in de consultatieruimte beneden worden personen onderzocht met luchtwegklachten. Alle andere patiënten worden onderzocht in de consultatieruimte’s boven. Gelieve niet vroeger dan uw afspraakuur naar de praktijk te komen, en anders in uw auto te blijven wachten tot uw consultatieuur, zo kunnen wij maximaal contact vermijden.

Als we telefonisch moeilijk te bereiken zijn. Gelieve wat geduld te hebben. Wij doen ons uiterste best in deze ongekende tijden van crisis.

Dr Van de Velde, Dr Decaluwe, Dr Vilain en Dr Demuynck

 

De regels hieronder zijn van toepassing indien de Coronamaatregelingen opgegeven worden.

Indien u een nieuwe patiënt bent, gelieve telefonisch een afspraak te maken op het nr 09/367.00.26 en dit niet online te doen .

Reeds gekende patiënten van onze praktijk kunnen hier een online afspraak maken of telefonisch via 09/367.00.26. Doe dit bij voorkeur tussen 8u en 10u.