Afspraak maken

Belangrijk voor nieuwe patiënten!! (01/10/2021)

Voor een vlotte en haalbare manier van werken zijn wij genoodzaakt om een geografische perimeter in te stellen wie als nieuwe patiënt bij onze praktijk kan aansluiten. Zelfs indien u altijd tot bij ons zou komen en geen huisbezoeken aanvraagt is het niet mogelijk om bij ons patiënt te worden als u niet in onze zone woont. Gelieve als nieuwe patiënt altijd telefonisch (09/3670026) een afspraak te boeken en dit niet online te doen. Hieronder vindt u de lijst met straatnamen Lievegem terug om te weten of u als nieuwe patiënt bij ons in de praktijk kunt inschrijven.

Andere mogelijke huisartspraktijken kunt u in Ursel of Eeklo of andere nabijgelegen gebieden contacteren.

Algemeen:

U kan online, via www.afspraken.be, zowel als telefonisch, via het nummer 09/367.00.26, een afspraak boeken. Gelieve altijd de reden van consultatie mee te delen.
Moet er enkel een asymptomatische coronatest gebeuren (zonder symptomen: bijvoorbeeld voor reis of hoog risico contact) gelieve dan te bellen zodat u ingeboekt kan worden bij 1 van onze verpleegkundigen.

Griepvaccinaties en labo’s kunnen vanaf nu ook online geboekt worden bij onze verpleegkundigen. Deze afspraken dienen enkel en alleen voor het vaccineren of het prikken van een labo. Er kunnen geen voorschriften of andere gegeven worden. Een online afspraak voor een bloedafname kan enkel en alleen geboekt worden indien uw arts al een aanvraagformulier met u heeft meegegeven. Zonder aanvraagformulier kan het labo niet getrokken worden!

Gelieve telefonische gesprekken zo kort mogelijk te houden (max 3 minuten). Wij merken een forse toename van telefonische adviesvragen, waardoor arts en verpleegkundige consultaties sterk gestoord worden. Indien u medisch advies of voorschriften wil, gelieve een afspraak te maken bij een arts.

Gelieve niet vroeger dan uw afspraakuur naar de praktijk te komen, en anders in uw auto te blijven wachten tot uw consultatieuur, zo kunnen wij maximaal contact vermijden.

Als we telefonisch moeilijk te bereiken zijn. Gelieve wat geduld te hebben. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Dr Van de Velde, Dr Decaluwe, Dr Vilain en Dr Van Hoecke